Ons concept

food truck

Party = pizza time

Een communie, lentefeest, bruiloft, verjaardag…
Ongeacht de gelegenheid, een lekkere pizza gemaakt in onze Ape Piaggio kan er altijd in.


Principes van een pizza party:

Wij brengen altijd vers zelfgemaakt deeg en ingrediënten mee, dus daarom moeten wij het aantal varianten ter plaatse beperken. Je kan een 4 pizza's/panuozzi uit ons menu selecteren. Elke pizza wordt in stukjes gesneden en de gasten kunnen dan een pizzapunt naar voorkeur uitkiezen, zolang de voorraad strekt.

Wij komen minstens 1 uur op voorhand toe om onze oven voor te bereiden. Bestek is helemaal niet nodig, want een pizza eet je traditioneel met de hand. Servetten brengen wij mee.

houtoven

Wij verwachten dat een aansluitpunt op het elektriciteitsnet is voorzien, maar weet dat onze hoofdbron van energie voor de oven, het hout is dat wij meebrengen. Voor onze belichting en koelkast verbruiken wij nooit meer dan 300 watt.

We vragen een transportvergoeding van 0,50 euro per km. We gebruiken Google Maps (kortste route) tussen ons adres (Deurne) en jouw locatie.

Wij willen jouw party tot een succes maken, dus spreek ons gerust aan om specifieke wensen af te stemmen.

Om een party vast te leggen in onze agenda vragen wij een voorschot van 50%, de rest wordt dan de dag van de party geregeld. Dit kan contant of met bankcontact.


Party per pizza:

Wij komen naar jou vanaf een minimumbedrag van 350 euro (exclusief BTW). Hiervoor kan u een keuze maken uit onderstaande lijst:
  • pizza/panuozzo: 13,50 euro
  • kinder pizza/panuozzo: 8,00 euro (tot 12 jaar)
  • dessert: 5,50 euro
  • aperitiefhapjes: 7,50 euro
Op deze manier kan u uw feestje zelf samenstellen naar eigen wens.

Party à volonté:

Bij deze formule bakken wij het vooraf aantal afgesproken uren pizza’s.
  • volwassene: 15 euro
  • kind: 9,50 euro (tot 12 jaar)

Kinderfeestje:

Als er kinderen op het feestje aanwezig zijn. Dan helpen wij u graag om het ook voor hen een unieke en leuke ervaring te maken.